NAAMIAISASUT JA -TARVIKKEET SEINÄJOELTA

Vuokraamme naamiaisasut, rooliasut ja naamiaistarvikkeet sekä -asusteet erilaisiin tilaisuuksiin. Vuokraaminen on edullista ja ekologista, eikä kerran käytetty asu jää kummittelemaan kaappiisi vuosikausiksi. Tule tutustumaan valikoimaamme liikkeeseemme Seinäjoen keskustassa!

Ota yhteyttä!

POLTTAREIHIN, PENKKAREIHIN, HALLOWEENIIN TAI MIHIN VAIN!

Valikoimastamme löydät naamiaisasut lapsille ja aikuisille sekä miehille että naisille – jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Aikuisten asut maksavat 10–34 € ja lasten asut maksimissaan 12 €. Tutustu erilaisiin rooliasuihin kuvagalleriassamme!


Liikkeestämme saat myös laajan valikoiman erilaisia naamiaistarvikkeita – löydät peruukit, hatut, tekoviikset, korut, tekoripset, piilolinssit, Grimasin kasvovärit ja muun tarvittavan rekvisiitan tuomaan lisäsäväyksen asuusi!

Kuvagalleria

KYSY LISÄÄ!

Tutustu valikoimaamme ja tule rohkeasti paikan päälle, tai soita kysyäksesi naamiais- tai rooliasua juuri sinun tarpeisiisi! Meillä on laaja valikoima, pitkä kokemus ja paljon ideoita – puemme vaikka koko perheen hauskoihin juhliin! Katso yhteystietomme ja aukioloajat täältä.