Gildress, Seinäjoki

Vuokraa naamiaisasu - edullista ja ekologista!

Naamiaisasut ja -tarvikkeet Seinäjoelta

Vuokraamme naamiaisasut, rooliasut ja naamiaistarvikkeet sekä -asusteet erilaisiin tilaisuuksiin. Vuokraaminen on edullista ja ekologista, eikä kerran käytetty asu jää kummittelemaan kaappiisi vuosikausiksi. Tule tutustumaan valikoimaamme liikkeeseemme Seinäjoen keskustaan!

Polttareihin, penkkareihin, halloweeniin, tai mihin vain!

Valikoimastamme löydät naamiaisasut lapsille sekä aikuisille, miehille että naisille - jokaiselle löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Aikuisten asut maksavat 10-34 € ja lasten asut maksimissaan 12 €. Tutustu erilaisiin rooliasuihin kuvagalleriassamme!

Liikkeestämme saat myös laajan valikoiman erilaisia naamiaistarvikkeita - löydät peruukit, hatut, tekoviikset, korut, tekokynnet, tekoripset, kengät ja muun tarvittavan rekvisiitan tuomaan lisäsäväyksen asuusi!

Ompelupalvelut

Tarjoamme myös ompelupalveluja. Alta löydät ompelupalvelujen suuntaa-antavat hinnat, ja pukuvuokrauksen yhteydessä hinnoista sovitaan tapauskohtaisesti.

Lahkeen lyhennys 8 - 13 €
Vetoketjun vaihto housuihin 12 - 14 €
Vetoketjun vaihto takkiin 18 - 28 €
Teemme myös verhon ompeluita, yms.

Kysy lisää!

Tutustu valikoimaamme ja tule rohkeasti paikan päälle ja soita kysyäksesi naamiais- tai rooliasua juuri sinun tarpeisiisi! Meillä on laaja valikoima, pitkä kokemus ja paljon ideoita - puemme koko perheen hauskoihin juhliin! Katso yhteystietomme ja aukioloajat täältä.

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 7Jaa